Handla kvalitet i kvantitet

Vi på massagepistol.se är Sveriges första och största återförsäljare av massagepistoler. Hos oss hittar du enbart högkvalitativa produkter som du kommer att älska. 

GRATIS FRAKT
I HELA SVERIGE

30 DAGAR
ÖPPET KÖP

HANDLA TRYGGT

(SSL-KRYPTERAT)

Ingen produkt

Hur masserar man med en massagepistol?

Här har vi samlat våra bästa tips för en lyckad behandling med massagepistol. I listan utgår vi från en fullt frisk och kry person utan funktionsnedsättningar eller andra hinder där massage bör ifrågasättas såsom gravida eller äldre. 

Trevlig massage!

1.

Kontrollera att området du ska massera ej är skadat eller inflammerat.

2.

Säkerställ att massagepistolens munstycke är korrekt monterat.

3.

Se till att placera personen som ska masseras i en avslappnad position och gärna en lugn miljö.

4.

Börja massera försiktigt kring avsedd yta.

5.

Dra massagepistolens munstycke längs med muskelfibrernas riktning, och i riktning mot hjärtat

6.

Applicera tryck gradvis och stäm av med den som är mottagare av massagen gradvis.

7.

Vi rekommenderar 5-10 minuter massage / dag.

ABOUT
US

Massagepistol.se är ett dotterbolag till Nordic® Industries som inriktar sig på massageprodukter till den Nordiska marknaden med lager och kontor i Stockholm, Sverige. 

 

Nordic® startades av en gemensam passion för sport och idrott. Idag jobbar vi för ett helare och friskare norden. I vårt arbete tror vi på drömmar, visioner och innovationer. 

Bland våra mest populära produkter har vi framförallt massagepistoler, men även massagerullar, massagebollar, vibrerande trigger-rullar och trigger-bollar samt andra massageapparater.  

Vi erbjuder alltid fri frakt och öppet köp på våra beställningar då vi har dig som kund i åtanke. För oss är det viktigaste att Du blir nöjd med ditt köp och sprider glada budskap om oss.

US
ABOUT

Massagepistol.se är ett dotterföretag till Nordic® Industries som inriktar sig på massageprodukter till den Nordiska marknaden med lager och kontor i Stockholm, Sverige. 

 

Nordic® startades av en gemensam passion för sport och idrott, idag jobbar vi för ett helare och friskare norden. I vårt arbete tror vi på drömmar, visioner och inovation. 

Bland våra mest populära produkter har vi framförallt massagepistoler, men även massagerullar, massagebollar, vibrerande trigger-rullar och trigger-bollar samt andra massageapparater.  

Vi erbjuder alltid fri frakt och öppet köp på våra beställningar då vi har dig som kund i åtanke. För oss är det viktigaste att du som kund blir nöjd med ditt köp och sprider glada budskap om oss.

Funderar du på att köpa en massagepistol?

Här har vi samlat våra bästa tips för ett lyckat inköp av en massagepistol. Marknaden är fylld av produkter som både skränar och är satta till överpris.
Här är våra bästa tips.​

Trevlig shopping!

1.

Se till att produkten har en seriös avsändare. Så slipper du problem vid eventuella fel på produkten.

2.

Säkerställ att produkten inte är högljudd. Ingen vill få hörselskador under massage!

3.

Att produkten har ett vettigt batteri, så du slipper avbryta en behandling efter 20 minuter...

4.

Att huvudkontakten har en zinklegering så att produkten inte överhettas vid laddning.

5.

Att priset känns rimligt och levererar resultat som motsvarar priset.

6.

Att produkten har garanti och att företaget går att få tag på vid eventuellt strul.

7.

Testa produkten innan användning så den fungerar som den ska!

Handla & Läs mer

Mer

Support

Massagepistol.se skriver Historia

Den 19 Juni 2019 lanserade The Nordic Company Sweden AB agenturen Massagepistol.se. Med målet att hjälpa så många som möjligt till rörligare kroppar som ger roligare och rörligare liv. Massagepistol.se drivs idag av 3 eldsjälar från The Nordic Company Sweden AB som brinner för teknisk design, kundservice och innovativ teknik.​

Framgångskampanjen - Först i Sverige med Massagepistolen 

Massagepistol.se hade tidigt ett behov av en slagkraftig kampanj för att anses vara den första domino-brickan i det händelseförlopp som skulle förändra hur en hel bransch såg på rehabilitering och återhämtning. Inget litet mål, produkten var för både elitidrottare och privatpersoner. "Säg hej till din nya bästa kompis” blev namnet på kampanjen som gjorde just det. Massagepistol.se blev en omedelbar framgång tillsammans med kampanjen och hade efter 3 månader sålt över 1000 enheter. Idag besöker ca 15k Svenskar google för att söka på just “Massagepistol” varje månad. Fantastiskt roligt tycker vi som får möjligheten att hjälpa så många av er till rörligare kroppar och röligare liv.

Vår Vision

Vi som driver massagepistol är unga entrepenörer som dagligen jobbar för en värld där fler människor njuter av överflöd av hälsa och välstånd. Vi ser idag allt för många människor som lever stressade liv med lite tid avsatt för avkoppling, vila och återhämtning. Brist på detta är bevisligen en säker väg till en kropp med krämpor och begränsad rörlighet. För att uppnå en balans i kroppen behövs flera saker. Inom träning: balans, rörlighet, koordination och stabilitet. Svårigheten för många människor idag är att ensidiga rörelsemönster har byggts upp under flera år, de där "problem-områdena" kan kännas omöjliga att bli av med. I vårt arbete ser vi dagligen bevis på att massagepistolen kan skapa omfattande resultat på loppet av några minuter.