GENVÄGAR

OM OSS

NYHETSBREV

Välkommen till massagepistol.se. Vi startade vår verksamhet i Augusti 2017 med målet att skapa förändring i en bransch som stått still allt för länge. 

Sedan dess har vi förändrat hur en hel bransch ser på rehabilitering och återhämtning.

Vi är inte bara stolta över våra produkter. Men framförallt tacksamma att ha äran att hjälpa människor från hela landet till rörligare och friskare liv.

Ta del av begränsade erbjudanden, tävlingar, give-aways och andra fantastiska saker genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Stockholm, Sverige | happiness@massagepistol.se | org: 5591290720 | All Rights Reserved. | Innehar F-Skattsedel 

Reklamation och retur- villkor

Vi på massagepistol erbjuder dig som privatperson 30 dagar öppet köp på alla våra beställningar. 

 

Det innebär att du inom 30 dagar från att du mottagit ditt paket kan skicka tillbaka oanvända/oskadade varor. Om en vara har använts eller hanterats ovarsamt så att den inte längre kan säljas som ny blir du skyldig att ersätta oss för eventuell värdeminskning. För att kunna fastställa en varas egenskaper eller funktion måste du i vissa fall bryta förpackningen, som i så fall skall öppnas så varsamt som möjligt samt återsändas tillsammans med varan.

 

Om varan är trasig när du öppnar paketet eller om det blir fel på varan har du, som är privatperson, reklamationsrätt i totalt 3 år från du mottog paketet. Reklamation måste dock göras inom skälig tid och senast 2 månader efter att du upptäckt felet. Företag bör undersöka varan i samband med mottagandet och reklamera eventuella fel inom skälig tid. Fel som uppstår därefter kan reklameras inom garantiperioden.

Företag som utnyttjar sin ångerrätt betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan.

Vid fel på varan återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan förutsatt att vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid.

Ditt ordernummer ska alltid bifogas i returen.*

Returer och reklamationer utan ordernummer accepteras ej.*