Reklamation och retur- villkor

Vi på massagepistol erbjuder dig som privatperson 45 dagar öppet köp på alla våra beställningar. 

 

Det innebär att du inom 45 dagar från att du mottagit ditt paket kan skicka tillbaka oanvända/oskadade varor. Om en vara har använts eller hanterats ovarsamt så att den inte längre kan säljas som ny blir du skyldig att ersätta oss för eventuell värdeminskning. För att kunna fastställa en varas egenskaper eller funktion måste du i vissa fall bryta förpackningen, som i så fall skall öppnas så varsamt som möjligt samt återsändas tillsammans med varan.

 

Om varan är trasig när du öppnar försändelsen eller om det blir fel på varan har du, som är privatperson, reklamationsrätt i totalt 3 år från det att du mottog paketet. Reklamation måste dock göras inom skälig tid och senast 2 månader efter att du upptäckt felet. Företag bör undersöka varan i samband med mottagandet och reklamera eventuella fel inom skälig tid. Fel som uppstår därefter kan reklameras inom garantiperioden.

Företag som utnyttjar sin ångerrätt betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan.

Vid fel på varan återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan förutsatt att vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid.

Du som kund har ett eget ansvar att följa instruktionerna vid returprocessen och att din skickade försändelse kommer fram till rätt adress. Paket utan korrekt ifyllt returblankett tas ej i anspråk. Ladda ner returblankett nedan och skicka med den i din retur.

REKLAMATION OCH RETUR

Reklamera och returnera

Hos oss är det busenkelt att ångra sitt köp. Knappa bara in uppgifterna nedan för att påbörja processen.