Våra kunder

säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckel i alla relationer, därför investerar vi i att samarbeta med den största oberoende aktören för recensioner, Trustpilot samt Google.

 

Här nedan kan du kan läsa recensioner från våra kunder och hjälpa andra att hitta rätt.

eller

Google-Reviews-transparent.png
Helt fantastisk apparat!

..som räddat både mig o mina barns ömma muskler efter en hård träningsdag! Superhärligt att använda den på stela muskler efter en tuff dag. Tips att använda den under fötterna efter långa vandringar. Kan inte leva utan denna! Bästa uppfinningen efter hjulet."

- Magdalena

"Mer än nöjd!

Jag är så nöjd med min massagepistol att jag faktiskt använder den i stort sätt varje dag. Den har gjort att jag får mycket mindre träningsvärk, snabbare återhämtning och slipper gå till kiropraktor/terapeut lika ofta. Dagligen så rekommenderar jag den till vänner och bekanta och nämner hur mycket gott den gjort för mig."

- Roger

eller

Google-Reviews-transparent.png

Handla & Läs mer

Mer

Support

Massagepistol.se skriver Historia

Den 19 Juni 2019 lanserade The Nordic Company Sweden AB agenturen Massagepistol.se. Med målet att hjälpa så många som möjligt till rörligare kroppar som ger roligare och rörligare liv. Massagepistol.se drivs idag av 3 eldsjälar från The Nordic Company Sweden AB som brinner för teknisk design, kundservice och innovativ teknik.​

Framgångskampanjen - Först i Sverige med Massagepistolen 

Massagepistol.se hade tidigt ett behov av en slagkraftig kampanj för att anses vara den första domino-brickan i det händelseförlopp som skulle förändra hur en hel bransch såg på rehabilitering och återhämtning. Inget litet mål, produkten var för både elitidrottare och privatpersoner. "Säg hej till din nya bästa kompis” blev namnet på kampanjen som gjorde just det. Massagepistol.se blev en omedelbar framgång tillsammans med kampanjen och hade efter 3 månader sålt över 1000 enheter. Idag besöker ca 15k Svenskar google för att söka på just “Massagepistol” varje månad. Fantastiskt roligt tycker vi som får möjligheten att hjälpa så många av er till rörligare kroppar och röligare liv.

Vår Vision

Vi som driver massagepistol är unga entrepenörer som dagligen jobbar för en värld där fler människor njuter av överflöd av hälsa och välstånd. Vi ser idag allt för många människor som lever stressade liv med lite tid avsatt för avkoppling, vila och återhämtning. Brist på detta är bevisligen en säker väg till en kropp med krämpor och begränsad rörlighet. För att uppnå en balans i kroppen behövs flera saker. Inom träning: balans, rörlighet, koordination och stabilitet. Svårigheten för många människor idag är att ensidiga rörelsemönster har byggts upp under flera år, de där "problem-områdena" kan kännas omöjliga att bli av med. I vårt arbete ser vi dagligen bevis på att massagepistolen kan skapa omfattande resultat på loppet av några minuter.