10 magiska tips till dig som är personlig tränare.

Introduktion

Som personlig tränare mottager du tusentals intryck varje dag och får stå ut med arbetsomständigheter som få andra yrken möter. Oregelbundna scheman, långa dagar på gymmet, hård träning och enformighet kan sätta sig även på den bästa.

Är du redo att börja leva PT Livet som ett proffs? Att ta både dig själv och dina klienter till era mål snabbare? Självklart. Därför har vi satt ihop denna guide med 10 tips för hur du lever PT livet som ett proffs. 

1) Sätt kunden i första rummet

Ett av de bästa råden som vi kan ge är: Ta hand om dina kunder som om de vore prinsar och prinsessor. Kunden är din viktigaste relation då den är källan till din inkomst - samt till nya kunder. Kom förberedd med alla saker som du kan tänkas behöva, Var förberedd på det värsta så du kan vara trygg medans du arbetar. 

Under timmen med kunden är det din uppgift att hjälpa kunden att på bästa sätt att nå sina mål med träningen. Det är därför viktigt att du är uppmärksam på att kunden får de bästa verktygen av dig - i både övningsval och strategier för att öka rörlighet, balans koordination och styrka.