Vi älskar er!

♥️Vi älskar er & att ha möjligheten att få ge tillbaka!♥️ Till alla er som följer oss och vår resa så vill vi ge tillbaka, ett sätt att göra det är våra uppskattade give aways, totalt har vi idag gett bort, donerat och skänkt 78 massagepistoler som gåvor till välgörande ändamål. Helt enkelt för att vi är stolta att representera en produkt som förändrat hur världen idag ser på återhämtning.Vår vision med massagepistol.se är att erbjuda Sverige en trygg och säker partner som man kan lita på i alla väder. Vi är meckat för massagepistoler, produkter som vi är stolta över att få representera och innovera med. Massagepistolen har idag, 1 år från att vi startade redan hjälp tusentals människor till rörligare och friskare kroppar. Vårt arbete är viktigt och vårt uppdrag tas på högsta allvar. Vi tror inte bara på vår produkt, men framförallt att tillsammans skapa ett samhälle som lever i symbios. Där företag kan ta hjälp av varandra och där kunder får mer än vad de betalar för.Till alla er, önskar vi en hjärtligt fantastisk dag.♥️

Bästa hälsningar,

Leonard & Teamet på massagepistol.se

"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Massagepistol.se är massagepistolernas Mecka. Vi är störst i Sverige på massagepistoler och garanterar dig nöjd-kund-garanti på alla våra produkter. Här på vår blogg kan du läsa mer om våra produkter samt hur och när du bäst använder massagepistolen för att väcka liv i din kropp. Ladda upp med en kopp kaffe eller te och njut av kvalitativ läsning. Klicka här för att komma till shopen.