GENVÄGAR

OM OSS

NYHETSBREV

Välkommen till massagepistol.se. Vi startade vår verksamhet i Augusti 2017 med målet att skapa förändring i en bransch som stått still allt för länge. 

Sedan dess har vi förändrat hur en hel bransch ser på rehabilitering och återhämtning.

Vi är inte bara stolta över våra produkter. Men framförallt tacksamma att ha äran att hjälpa människor från hela landet till rörligare och friskare liv.

Ta del av begränsade erbjudanden, tävlingar, give-aways och andra fantastiska saker genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Stockholm, Sverige | happiness@massagepistol.se | org: 5591290720 | All Rights Reserved. | Innehar F-Skattsedel 

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Vi älskar er!

♥️Vi älskar er & att ha möjligheten att få ge tillbaka!♥️ Till alla er som följer oss och vår resa så vill vi ge tillbaka, ett sätt att göra det är våra uppskattade give aways, totalt har vi idag gett bort, donerat och skänkt 78 massagepistoler som gåvor till välgörande ändamål. Helt enkelt för att vi är stolta att representera en produkt som förändrat hur världen idag ser på återhämtning.Vår vision med massagepistol.se är att erbjuda Sverige en trygg och säker partner som man kan lita på i alla väder. Vi är meckat för massagepistoler, produkter som vi är stolta över att få representera och innovera med. Massagepistolen har idag, 1 år från att vi startade redan hjälp tusentals människor till rörligare och friskare kroppar. Vårt arbete är viktigt och vårt uppdrag tas på högsta allvar. Vi tror inte bara på vår produkt, men framförallt att tillsammans skapa ett samhälle som lever i symbios. Där företag kan ta hjälp av varandra och där kunder får mer än vad de betalar för.Till alla er, önskar vi en hjärtligt fantastisk dag.♥️

Bästa hälsningar,

Leonard & Teamet på massagepistol.se