Vad är Massagepistol?

Vad är en massagepistol?

Massagepistol är ett registrerat svenskt varumärke som säljer de revolutionerande massagepistolerna. De är utrustade med en stödjande arm som rör sig fram och tillbaka för att massera kroppen.
Våra olika massagepistoler rör sig från 1500 RPM till 3200 RPM per minut. (RPM är ett uttryck för hur många tryck massagepistolen ger på en minut.)


På massagepistolen finns det vanligtvis olika alternativ för massagehuvudet, så du kan hitta ett massagehuvud som passar de muskler du vill slå.


Massagepistolen ger en bra och effektiv massage, vilket har lett till att många idrottsutövare använder massagepistolen dagligen i sin rutin.


Massagepistolen är inte bara smart och effektiv, den är också en ekonomisk lösning och kan ersätta eller minimera användningen av massörer. Fördelar med en massagepistol

Du får dessa fördelar genom att använda en massagepistol:


✅ Ökar blodcirkulationen


✅Lossar upp och värmer upp musklerna


✅ Minskar muskelspänning


✅ Minskar muskelsårighet och smärta


✅ Främjar återhämtning (Så du kan träna oftare utan att bli övertränad)


✅ Bekämpar rygg- och nacksmärta Vilket massagehuvud ska jag använda?

  • Trigger - Detta massagehuvud är bra för att träffa muskelgrupper mycket exakt och gör det också möjligt att slå mindre kroppsdelar som fötter och händer.


  • Platt huvud: Detta massagehuvud är perfekt för en avkopplande helkroppsmassage eftersom det inte går så djupt som de andra massagehuvuden. Det är också mycket lämpligt för axlar, bröst och skinkor.


  • Gaffelformat huvud: Detta massagehuvud används för att träffa ömma muskelpunkter på ben, armar, fötter och rygg.


  • Stort sfäriskt huvud: Detta massagehuvud används främst för stora muskelgrupper som rygg, benmuskler och axel. Detta massagehuvud täcker en större yta och kan lätt träffa större muskelgrupper på en gång.

"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Massagepistol.se är massagepistolernas Mecka. Vi är störst i Sverige på massagepistoler och garanterar dig nöjd-kund-garanti på alla våra produkter. Här på vår blogg kan du läsa mer om våra produkter samt hur och när du bäst använder massagepistolen för att väcka liv i din kropp. Ladda upp med en kopp kaffe eller te och njut av kvalitativ läsning. Klicka här för att komma till shopen.