GENVÄGAR

OM OSS

NYHETSBREV

Välkommen till massagepistol.se. Vi startade vår verksamhet i Augusti 2017 med målet att skapa förändring i en bransch som stått still allt för länge. 

Sedan dess har vi förändrat hur en hel bransch ser på rehabilitering och återhämtning.

Vi är inte bara stolta över våra produkter. Men framförallt tacksamma att ha äran att hjälpa människor från hela landet till rörligare och friskare liv.

Ta del av begränsade erbjudanden, tävlingar, give-aways och andra fantastiska saker genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Stockholm, Sverige | happiness@massagepistol.se | org: 5591290720 | All Rights Reserved. | Innehar F-Skattsedel 

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Vätternrundans ambassadörer recenserar Mini

Inför Vätternrundan blev vi på Massagepistol.se tipsade om två tjejer som skulle vara utmärkta ambassadörer och recensenter för våra produkter. Nämligen Vätterrundans två nya Ambassadörer. Motalaborna Evelina Danielsson och Marija Aurell som har fått i uppdrag att sprida cykellycka ute på vägarna.

    – Vi kommer att dela med oss av våra vardagsäventyr med ännu mer pepp och uppladdning inför årets stora happening – Cykelveckan 2020, säger Marija Aurell. I samarbetet skickade vi dem varsin massagepistol till tjejerna som svarar såhär: Vi cyklister på influenserkontot "Rövardöttrar" är riktiga suckers för upplevelser! Just stretchning efter ett hårt cykelpass står dock inte högst på prioriteringslistan... Men det har gett oss optimala förutsättningar för att testa massagepistolen!


När vi väl vant oss vid känslan av att jobba med massagepistol Mini kan vi intyga att musklerna definitivt slappnar av. Lätt beroendeframkallande är den, och funkar överraskande bra att nå till spända områden utan assistans.


Massagepistol Mini är från och med nu alltid en välkommen vän i återhämtningen. Och vi kan intyga att det blir ordentligt med upplevelse på köpet

🏼


Hitta mer information om Mini här.