BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Vätternrundans ambassadörer recenserar Mini

Inför Vätternrundan blev vi på Massagepistol.se tipsade om två tjejer som skulle vara utmärkta ambassadörer och recensenter för våra produkter. Nämligen Vätterrundans två nya Ambassadörer. Motalaborna Evelina Danielsson och Marija Aurell som har fått i uppdrag att sprida cykellycka ute på vägarna.

    – Vi kommer att dela med oss av våra vardagsäventyr med ännu mer pepp och uppladdning inför årets stora happening – Cykelveckan 2020, säger Marija Aurell. I samarbetet skickade vi dem varsin massagepistol till tjejerna som svarar såhär: Vi cyklister på influenserkontot "Rövardöttrar" är riktiga suckers för upplevelser! Just stretchning efter ett hårt cykelpass står dock inte högst på prioriteringslistan... Men det har gett oss optimala förutsättningar för att testa massagepistolen!


När vi väl vant oss vid känslan av att jobba med massagepistol Mini kan vi intyga att musklerna definitivt slappnar av. Lätt beroendeframkallande är den, och funkar överraskande bra att nå till spända områden utan assistans.


Massagepistol Mini är från och med nu alltid en välkommen vän i återhämtningen. Och vi kan intyga att det blir ordentligt med upplevelse på köpet 📷🏼


Hitta mer information om Mini här.

Senaste inlägg

Visa alla

Padel växer så det knakar

Bor du i Stockholm under 2020 så finns det två saker som du inte har fått höra nog om. Nämligen paddel och massagepistoler, två av de absolut hetaste ämnena i huvudstäderna. Sociala medier är den hu

NYHET

Säg hej till Delta.

Låt oss presentera nykomlingen i familjen, Delta. En enastående massagepistol som häpnar med sin unika design och enastående prestanda.

"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.