BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Vätternrundans ambassadörer recenserar Mini

Inför Vätternrundan blev vi på Massagepistol.se tipsade om två tjejer som skulle vara utmärkta ambassadörer och recensenter för våra produkter. Nämligen Vätterrundans två nya Ambassadörer. Motalaborna Evelina Danielsson och Marija Aurell som har fått i uppdrag att sprida cykellycka ute på vägarna.

    – Vi kommer att dela med oss av våra vardagsäventyr med ännu mer pepp och uppladdning inför årets stora happening – Cykelveckan 2020, säger Marija Aurell. I samarbetet skickade vi dem varsin massagepistol till tjejerna som svarar såhär: Vi cyklister på influenserkontot "Rövardöttrar" är riktiga suckers för upplevelser! Just stretchning efter ett hårt cykelpass står dock inte högst på prioriteringslistan... Men det har gett oss optimala förutsättningar för att testa massagepistolen!


När vi väl vant oss vid känslan av att jobba med massagepistol Mini kan vi intyga att musklerna definitivt slappnar av. Lätt beroendeframkallande är den, och funkar överraskande bra att nå till spända områden utan assistans.


Massagepistol Mini är från och med nu alltid en välkommen vän i återhämtningen. Och vi kan intyga att det blir ordentligt med upplevelse på köpet 📷🏼


Hitta mer information om Mini här.

Handla & Läs mer

Mer

Support

Massagepistol.se skriver Historia

Den 19 Juni 2019 lanserade The Nordic Company Sweden AB agenturen Massagepistol.se. Med målet att hjälpa så många som möjligt till rörligare kroppar som ger roligare och rörligare liv. Massagepistol.se drivs idag av 3 eldsjälar från The Nordic Company Sweden AB som brinner för teknisk design, kundservice och innovativ teknik.​

Framgångskampanjen - Först i Sverige med Massagepistolen 

Massagepistol.se hade tidigt ett behov av en slagkraftig kampanj för att anses vara den första domino-brickan i det händelseförlopp som skulle förändra hur en hel bransch såg på rehabilitering och återhämtning. Inget litet mål, produkten var för både elitidrottare och privatpersoner. "Säg hej till din nya bästa kompis” blev namnet på kampanjen som gjorde just det. Massagepistol.se blev en omedelbar framgång tillsammans med kampanjen och hade efter 3 månader sålt över 1000 enheter. Idag besöker ca 15k Svenskar google för att söka på just “Massagepistol” varje månad. Fantastiskt roligt tycker vi som får möjligheten att hjälpa så många av er till rörligare kroppar och röligare liv.

Vår Vision

Vi som driver massagepistol är unga entrepenörer som dagligen jobbar för en värld där fler människor njuter av överflöd av hälsa och välstånd. Vi ser idag allt för många människor som lever stressade liv med lite tid avsatt för avkoppling, vila och återhämtning. Brist på detta är bevisligen en säker väg till en kropp med krämpor och begränsad rörlighet. För att uppnå en balans i kroppen behövs flera saker. Inom träning: balans, rörlighet, koordination och stabilitet. Svårigheten för många människor idag är att ensidiga rörelsemönster har byggts upp under flera år, de där "problem-områdena" kan kännas omöjliga att bli av med. I vårt arbete ser vi dagligen bevis på att massagepistolen kan skapa omfattande resultat på loppet av några minuter.