BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Så använder Sveriges starkaste man Massagepistol Alpha!


Låt oss presentera vår starkaste ambassadör här på massagepistol.se - åtminstone sett till meriter! Polisen Martin Forsmark, även känd som Sveriges starkaste man är en av de som fått upp intresse och behov för att använda massagepistol i samband med tävling och träning. Allt för att kunna optimera sina träningsresultat.

Första gången Martin testade Massagepistolen var under Sveriges Starkaste Man som ägde rum 13-14e Oktober 2019. Martin berättar att han hade fått en otrolig pump i underarmarna efter en hård gren och testade under tävlingen massagepistol Alpha. Martin ville se om den kunde få musklerna att slappna av. Efter 10 minuter användning av massagepistolen så var underarmarna mjuka igen. Och där och då blev Martin Forsmark, Sveriges starkaste man intresserad av att få in massagepistolen i sin egen träning och vardag. Martin Forsmark berättar att upplevelsen och den snabba behandlingen fick honom att se en vinning i att använda massagepistolen under tävling och hårda träningspass. Idag använder Martin Alpha som ett komplement till foamroller, då han upplever en liknande avslappnande effekt. Martin berättar att med massagepistolen blir det enklare än någonsin att komma åt direkt på de områden som behöver avslappning. 

Martin berättar vidare att han idag använder sin massagepistol dagligen och tycker det är ett bra alternativ då det kräver lite ansträngning jämfört med foamroller eller andra behandlingsmetoder. 

Martin berättar även att han tror att många kan ha nytta av en massagepistol, speciellt genom att de nu på ett enkelt sätt kan hitta och massera de muskler som behöver avslappning. 


Läs mer om Alpha här.

Handla & Läs mer

Mer

Support

Massagepistol.se skriver Historia

Den 19 Juni 2019 lanserade The Nordic Company Sweden AB agenturen Massagepistol.se. Med målet att hjälpa så många som möjligt till rörligare kroppar som ger roligare och rörligare liv. Massagepistol.se drivs idag av 3 eldsjälar från The Nordic Company Sweden AB som brinner för teknisk design, kundservice och innovativ teknik.​

Framgångskampanjen - Först i Sverige med Massagepistolen 

Massagepistol.se hade tidigt ett behov av en slagkraftig kampanj för att anses vara den första domino-brickan i det händelseförlopp som skulle förändra hur en hel bransch såg på rehabilitering och återhämtning. Inget litet mål, produkten var för både elitidrottare och privatpersoner. "Säg hej till din nya bästa kompis” blev namnet på kampanjen som gjorde just det. Massagepistol.se blev en omedelbar framgång tillsammans med kampanjen och hade efter 3 månader sålt över 1000 enheter. Idag besöker ca 15k Svenskar google för att söka på just “Massagepistol” varje månad. Fantastiskt roligt tycker vi som får möjligheten att hjälpa så många av er till rörligare kroppar och röligare liv.

Vår Vision

Vi som driver massagepistol är unga entrepenörer som dagligen jobbar för en värld där fler människor njuter av överflöd av hälsa och välstånd. Vi ser idag allt för många människor som lever stressade liv med lite tid avsatt för avkoppling, vila och återhämtning. Brist på detta är bevisligen en säker väg till en kropp med krämpor och begränsad rörlighet. För att uppnå en balans i kroppen behövs flera saker. Inom träning: balans, rörlighet, koordination och stabilitet. Svårigheten för många människor idag är att ensidiga rörelsemönster har byggts upp under flera år, de där "problem-områdena" kan kännas omöjliga att bli av med. I vårt arbete ser vi dagligen bevis på att massagepistolen kan skapa omfattande resultat på loppet av några minuter.