BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Så använder Sveriges starkaste man Massagepistol Alpha!


Låt oss presentera vår starkaste ambassadör här på massagepistol.se - åtminstone sett till meriter! Polisen Martin Forsmark, även känd som Sveriges starkaste man är en av de som fått upp intresse och behov för att använda massagepistol i samband med tävling och träning. Allt för att kunna optimera sina träningsresultat.

Första gången Martin testade Massagepistolen var under Sveriges Starkaste Man som ägde rum 13-14e Oktober 2019. Martin berättar att han hade fått en otrolig pump i underarmarna efter en hård gren och testade under tävlingen massagepistol Alpha. Martin ville se om den kunde få musklerna att slappna av. Efter 10 minuter användning av massagepistolen så var underarmarna mjuka igen. Och där och då blev Martin Forsmark, Sveriges starkaste man intresserad av att få in massagepistolen i sin egen träning och vardag. Martin Forsmark berättar att upplevelsen och den snabba behandlingen fick honom att se en vinning i att använda massagepistolen under tävling och hårda träningspass. Idag använder Martin Alpha som ett komplement till foamroller, då han upplever en liknande avslappnande effekt. Martin berättar att med massagepistolen blir det enklare än någonsin att komma åt direkt på de områden som behöver avslappning. 

Martin berättar vidare att han idag använder sin massagepistol dagligen och tycker det är ett bra alternativ då det kräver lite ansträngning jämfört med foamroller eller andra behandlingsmetoder. 

Martin berättar även att han tror att många kan ha nytta av en massagepistol, speciellt genom att de nu på ett enkelt sätt kan hitta och massera de muskler som behöver avslappning. 


Läs mer om Alpha här.

Senaste inlägg

Visa alla

Padel växer så det knakar

Bor du i Stockholm under 2020 så finns det två saker som du inte har fått höra nog om. Nämligen paddel och massagepistoler, två av de absolut hetaste ämnena i huvudstäderna. Sociala medier är den hu

NYHET

Säg hej till Delta.

Låt oss presentera nykomlingen i familjen, Delta. En enastående massagepistol som häpnar med sin unika design och enastående prestanda.

"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.