”Massagepistolen hjälpte min mamma när hon fick ryggskott”

Nu när det blir kallare ute är det många som får ont i kroppen – inte minst de äldre i samhället. En massagepistol hjälper snabbt till att mjuka upp stela leder och får musklerna att slappna av.


– Det är så skönt att använda den på sina stela muskler efter en tuff dag, skriver användaren Magdalena i sin recension på Trustpilot.


Hösten och vintern är mysiga årstider, men det kalla vädret gör att många äldre snabbare får ont i kroppen och kan behöva hjälp att mjuka upp sina muskler. Att boka in en tid hos en massör kan vara kostsamt i längden – allt fler upptäcker nu de många fördelarna med att ha en egen massagepistol hemma på kammaren.

Passar hela familjen

En massagepistol är enkel att använda, både på sig själv och sin familj. Den skickar ut stötar som penetrerar djupt ner i kroppen och luckrar upp bindväv på djupet på bara ett par minuter. Min mamma vaknade med ryggskott och med hjälp av massagepistolen kunde jag ge henne omedelbar massage. Jag ser fram emot att kunna hjälpa nära och kära när de har ont – oavsett om det är ryggskott, ont i handen eller foten så gör min Massagepistol MINI jobbet, skriver användaren Tina i sin recension om massagepistolen Mini.


Massagepistol.se erbjuder tre olika varianter av massagepistoler för att du ska kunna hitta en produkt som passar dig och dina behov. Den minsta varianten heter Mini och behöver bara användas några minuter om dagen för att ge en bra effekt. Leonard Gibsten, grundare, menar att den gör det enklare än någonsin att skapa avslappning och förbättra hälsan i kroppens mjuka vävnader – och att många användare uppskattar att den är så tyst att använda.

”En perfekt julklapp”

När julen närmar sig berättar han att många ser det som en bra idé att ge bort en massagepistol till sina äldre släktingar i julklapp.

– Det behöver inte ta tid eller bli ett projekt att använda den; den är nästintill ljudlös att använda och massagen går igenom kläder, så den passar bra att använda exempelvis när man tittar på tv eller läser morgontidningen. Det ska vara enkelt att hålla kroppen mjuk och skön.


De andra två massagepistolerna som du hittar hos Massagepistol.se heter Delta och Alpha. Alpha är ett måste att prova för dig som tränar, eftersom ökad cirkulation hjälper dig att förse trötta muskler med syre och näring och transporterar bort slaggprodukter. Den största varianten, Delta brukar beskrivas som ett kraftpaket i lyxförpackning och är skonsam mot kroppen, trots sin storlek.


Vill du veta mer om massagepistolerna? Klicka här


Användaren Magdalena beskriver sin massagepistol som den bästa uppfinningen efter hjulet.

– Den är superhärlig att använda på stela muskler efter en tuff dag. Jag kan inte leva utan den!

"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Massagepistol.se är massagepistolernas Mecka. Vi är störst i Sverige på massagepistoler och garanterar dig nöjd-kund-garanti på alla våra produkter. Här på vår blogg kan du läsa mer om våra produkter samt hur och när du bäst använder massagepistolen för att väcka liv i din kropp. Ladda upp med en kopp kaffe eller te och njut av kvalitativ läsning. Klicka här för att komma till shopen.