BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Hjälper massagepistol en cyklist?

-Racercyklisten Kristoffer Ståhl tävlar i klassen C2 och gjorde sin debut i landslaget i Maj 2018. Kristoffer har sedan dess tagit stora kliv framåt och visade verkligen framfötterna under Sveriges första internationella paraykeltävling i september 2018. Under 2019 så blev Kristoffer antagen som ambassadör hos massagepistol.se och självklart hade vi frågor om hur hans erfarenheter av våra produkter hjälpt honom sedan dess.


Kristoffer berättar att det ibland kan vara svårt att få tid hos en massör när det passar hans schema. Kristoffer såg massagepistolen som ett perfekt komplement till att gå till massören för att inte bli lika stel och ville därför starta ett samarbete med oss på massagepistol.se Kristoffer berättar att han använder sin massagepistol Mini flera gånger i veckan och speciellt efter hårdare träningspass. Han tror att många som tränar för hälsans skull skulle ha stor nytta av en massagepistol för att bli lite mjukare i kroppen och inte få lika mycket värk.


Racercyklisten Kristoffer Ståhl tävlar i klassen C2 och gjorde sin debut i landslaget i Maj 2018. Kristoffer har sedan dess tagit stora kliv framåt och visade verkligen framfötterna under Sveriges första internationella para cykeltävling i september 2018. Under 2019 så blev Kristoffer antagen som ambassadör hos

Handla & Läs mer

Mer

Support

Massagepistol.se skriver Historia

Den 19 Juni 2019 lanserade The Nordic Company Sweden AB agenturen Massagepistol.se. Med målet att hjälpa så många som möjligt till rörligare kroppar som ger roligare och rörligare liv. Massagepistol.se drivs idag av 3 eldsjälar från The Nordic Company Sweden AB som brinner för teknisk design, kundservice och innovativ teknik.​

Framgångskampanjen - Först i Sverige med Massagepistolen 

Massagepistol.se hade tidigt ett behov av en slagkraftig kampanj för att anses vara den första domino-brickan i det händelseförlopp som skulle förändra hur en hel bransch såg på rehabilitering och återhämtning. Inget litet mål, produkten var för både elitidrottare och privatpersoner. "Säg hej till din nya bästa kompis” blev namnet på kampanjen som gjorde just det. Massagepistol.se blev en omedelbar framgång tillsammans med kampanjen och hade efter 3 månader sålt över 1000 enheter. Idag besöker ca 15k Svenskar google för att söka på just “Massagepistol” varje månad. Fantastiskt roligt tycker vi som får möjligheten att hjälpa så många av er till rörligare kroppar och röligare liv.

Vår Vision

Vi som driver massagepistol är unga entrepenörer som dagligen jobbar för en värld där fler människor njuter av överflöd av hälsa och välstånd. Vi ser idag allt för många människor som lever stressade liv med lite tid avsatt för avkoppling, vila och återhämtning. Brist på detta är bevisligen en säker väg till en kropp med krämpor och begränsad rörlighet. För att uppnå en balans i kroppen behövs flera saker. Inom träning: balans, rörlighet, koordination och stabilitet. Svårigheten för många människor idag är att ensidiga rörelsemönster har byggts upp under flera år, de där "problem-områdena" kan kännas omöjliga att bli av med. I vårt arbete ser vi dagligen bevis på att massagepistolen kan skapa omfattande resultat på loppet av några minuter.