GENVÄGAR

OM OSS

NYHETSBREV

Välkommen till massagepistol.se. Vi startade vår verksamhet i Augusti 2017 med målet att skapa förändring i en bransch som stått still allt för länge. 

Sedan dess har vi förändrat hur en hel bransch ser på rehabilitering och återhämtning.

Vi är inte bara stolta över våra produkter. Men framförallt tacksamma att ha äran att hjälpa människor från hela landet till rörligare och friskare liv.

Ta del av begränsade erbjudanden, tävlingar, give-aways och andra fantastiska saker genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Stockholm, Sverige | happiness@massagepistol.se | org: 5591290720 | All Rights Reserved. | Innehar F-Skattsedel 

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Hjälper massagepistol en cyklist?

-Racercyklisten Kristoffer Ståhl tävlar i klassen C2 och gjorde sin debut i landslaget i Maj 2018. Kristoffer har sedan dess tagit stora kliv framåt och visade verkligen framfötterna under Sveriges första internationella paraykeltävling i september 2018. Under 2019 så blev Kristoffer antagen som ambassadör hos massagepistol.se och självklart hade vi frågor om hur hans erfarenheter av våra produkter hjälpt honom sedan dess.


Kristoffer berättar att det ibland kan vara svårt att få tid hos en massör när det passar hans schema. Kristoffer såg massagepistolen som ett perfekt komplement till att gå till massören för att inte bli lika stel och ville därför starta ett samarbete med oss på massagepistol.se Kristoffer berättar att han använder sin massagepistol Mini flera gånger i veckan och speciellt efter hårdare träningspass. Han tror att många som tränar för hälsans skull skulle ha stor nytta av en massagepistol för att bli lite mjukare i kroppen och inte få lika mycket värk.


Racercyklisten Kristoffer Ståhl tävlar i klassen C2 och gjorde sin debut i landslaget i Maj 2018. Kristoffer har sedan dess tagit stora kliv framåt och visade verkligen framfötterna under Sveriges första internationella para cykeltävling i september 2018. Under 2019 så blev Kristoffer antagen som ambassadör hos