Hjälper massagepistol en cyklist?

-Racercyklisten Kristoffer Ståhl tävlar i klassen C2 och gjorde sin debut i landslaget i Maj 2018. Kristoffer har sedan dess tagit stora kliv framåt och visade verkligen framfötterna under Sveriges första internationella paraykeltävling i september 2018. Under 2019 så blev Kristoffer antagen som ambassadör hos massagepistol.se och självklart hade vi frågor om hur hans erfarenheter av våra produkter hjälpt honom sedan dess.


Kristoffer berättar att det ibland kan vara svårt att få tid hos en massör när det passar hans schema. Kristoffer såg massagepistolen som ett perfekt komplement till att gå till massören för att inte bli lika stel och ville därför starta ett samarbete med oss på massagepistol.se Kristoffer berättar att han använder sin massagepistol Mini flera gånger i veckan och speciellt efter hårdare träningspass. Han tror att många som tränar för hälsans skull skulle ha stor nytta av en massagepistol för att bli lite mjukare i kroppen och inte få lika mycket värk.


Racercyklisten Kristoffer Ståhl tävlar i klassen C2 och gjorde sin debut i landslaget i Maj 2018. Kristoffer har sedan dess tagit stora kliv framåt och visade verkligen framfötterna under Sveriges första internationella para cykeltävling i september 2018. Under 2019 så blev Kristoffer antagen som ambassadör hos

"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Massagepistol.se är massagepistolernas Mecka. Vi är störst i Sverige på massagepistoler och garanterar dig nöjd-kund-garanti på alla våra produkter. Här på vår blogg kan du läsa mer om våra produkter samt hur och när du bäst använder massagepistolen för att väcka liv i din kropp. Ladda upp med en kopp kaffe eller te och njut av kvalitativ läsning. Klicka här för att komma till shopen.