GENVÄGAR

OM OSS

NYHETSBREV

Välkommen till massagepistol.se. Vi startade vår verksamhet i Augusti 2017 med målet att skapa förändring i en bransch som stått still allt för länge. 

Sedan dess har vi förändrat hur en hel bransch ser på rehabilitering och återhämtning.

Vi är inte bara stolta över våra produkter. Men framförallt tacksamma att ha äran att hjälpa människor från hela landet till rörligare och friskare liv.

Ta del av begränsade erbjudanden, tävlingar, give-aways och andra fantastiska saker genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Stockholm, Sverige | happiness@massagepistol.se | org: 5591290720 | All Rights Reserved. | Innehar F-Skattsedel 

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Crossfit-atleten Niklas Engdahl om varför han använder massagepistolen

Uppdaterad: feb 4

Om träning tar upp en stor del av ens liv så är det viktigt med återhämtning. Idag tränar och tävlar Niklas Engdahl både inom crossfit, löpning och dans samt utövar andra fysiska aktiviteter för att komplettera träningen. Niklas berättar att alla återhämtar sig olika snabbt och att det finn

s flera faktorer vi kan påverka för att förbättra återhämtningen. Några av de största faktorerna enligt Niklas är kost och sömn. Men en annan viktig faktor är cirkulationen i kroppens mjuka vävnader. Det är just där som Niklas tycker massagepistolen är ett perfekt behandlingsredskap. Av egen erfarenhet så märker Niklas att massagepistolen förbättrar återhämtningen i kroppen. Tidigare kunde Niklas ha träningsvärk i flera dagar efter hårda träningspass men när han använde massagepistolen på de utsatta områdena så upplevde Niklas att det gick dubbelt så snabbt att återhämta sig. Självklart är det som sagt många faktorer som spelar in men man märker en markant skillnad.


Niklas berättar vidare att även efter korta behandlingar på några minuter så märks det att musklerna blir avslappnade och att behandlingen från massagepistolen når ner till djupet i muskulaturen. Möjligheterna att prestera ökar såklart eftersom både tiden för återhämtning förbättras samt att rörligheten ökar, när områden med sämre rörlighet behandlas. Niklas berättar även att han tidigare haft problem med knutar och låsningar i en muskel under höger skulderblad, något som förbättrats och delvis försvunnit helt med hjälp av massagepistolen. Massagepistolen är ett bra redskap som är väl värd att investera sina pengar i, framförallt om man tränar hårt och regelbundet. Det som "kommer på köpet" är såklart att massagen är väldigt skön.