BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Massagepistol-gänget firar 1 år - Bäst i Sverige på massagepistoler!

Kära vänner, Det är med handen på hjärtat vi tar av oss hatten och bockar för ett otroligt första kapitel. Den andra Juli 2019 startade vi vår resa och idag har vi levererat super-fantastiska massagepistoler till hela svenska folket. Vi tackar ödmjukast till alla er som har skrivit en recension, rekommenderat oss till en vän eller hejat på oss på någon av alla våra mässor. Under dessa svåra tider (2020/07) och en omvärld på halt, så är framtiden osäker gällande hur vi kommer kunna arbeta på fält. Fram tills omständigheterna förändras ytterligare så ligger vårt fokus på att ge dig extra bekväma villkor för att tryggt och enkelt genomföra ditt köp. Men en sak är säker, vi ska ingenstans förutom framåt och ser fram emot att fortsätta leverera toppkvalité till hela Svenska folket. Snart släpper vi vår massagepistol-skola. Med den kommer vi garantera en rörligare kropp till alla som vill. Vi önskar er en fin sommar. Bästa hälsningar, /Fred Leonard Bulér Gibsten

VD Massagepistol.se / The Nordic Company Sweden AB


NYHET

Säg hej till Delta.

Låt oss presentera nykomlingen i familjen, Delta. En enastående massagepistol som häpnar med sin unika design och enastående prestanda.

"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.