GENVÄGAR

OM OSS

NYHETSBREV

Välkommen till massagepistol.se. Vi startade vår verksamhet i Augusti 2017 med målet att skapa förändring i en bransch som stått still allt för länge. 

Sedan dess har vi förändrat hur en hel bransch ser på rehabilitering och återhämtning.

Vi är inte bara stolta över våra produkter. Men framförallt tacksamma att ha äran att hjälpa människor från hela landet till rörligare och friskare liv.

Ta del av begränsade erbjudanden, tävlingar, give-aways och andra fantastiska saker genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Stockholm, Sverige | happiness@massagepistol.se | org: 5591290720 | All Rights Reserved. | Innehar F-Skattsedel 

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Bli kvitt stela och trötta muskler med en massagepistol

Uppdaterad: mar 16


För hela 30 år sedan tog en tyngdlyftare fram den första versionen av en massagepistol. Hemmabygget bestod av en modifierad sticksåg med en golfboll som munstycke. Sedan dess har uppfinningen filats på och flera har fått upp ögonen för de positiva effekterna av stötvågsbehandling. Att massera ut stela muskler är optimalt för såväl elitatleter som för den med ett statiskt arbete.


– Ökad cirkulation, förbättrad rörlighet och optimerad återhämtning har alla nytta av, säger Leonard Gibsten, grundare av massagepistol.se.
Beställ din massagepistol här

I dagens samhälle utövar fler och fler någon form av sport i sin vardag. Samtidigt blir våra arbeten alltmer stillasittande och de flesta har någon gång känt sig stel i kroppen. För den som är stillasittande är rygg- och axelsmärtor två klassiska exempel. Visst kan ett besök hos massören underlätta problemen tillfälligt, men få personer har tid och pengar att få massagen att bli en del av vardagen. Med en massagepistol kan du ge dig själv regelbundna behandlingar hemma på kammaren.


– Med våra produkter kan du snabbt och enkelt massera ut din kropps mjukdelar och få igång cirkulationen och ta del av dess positiva effekter. De allra flesta jag möter har någon form av begränsning i sin kropp som kan bli bättre med en massagepistol förklarar Leonard Gibsten, grundare av massagepistol.se.

En massagestund varje dag

E-handeln massagepistol.se har två massagepistoler i sitt sortiment; båda syftar till att få olika kroppsdelar att slappna av. Alpha är versionen som är avsedd för professionellt bruk medan Mini lämpar sig för hemmabruk. Med Minis sex olika massagehuvuden och tre olika hastighetssteg kan du enkelt ge dig själv en värdefull massagestund varje dag. Alpha är snäppet vassare med sina fem hastigheter som når 3200 slag per minut. Jan Johansson är certifierad massör och har själv testat Alpha-versionen.


– Jag tränar en hel del och tycker att produkten passar särskilt bra för aktiva personer. Jag använde massagepistolen mest på benen; den är enkel att använda med vibrationer som får musklerna att slappna av. Detta ger en ny blodcirkulation som gör att musklerna svarar bättre vid träning. Den kan alltså vara ett bra komplement till foam roller eller triggerpunktsbollar, säger han.

– Oavsett vilken massagepistol du väljer får du en som är trådlös, tyst och enkel att använda. Båda massagepistolerna drivs av så kallad neuromuskulär vibrationsterapi som tränger ned djupt i din kropps bindväv. Det gör att du enkelt kan bryta upp bindväv och ärrvävnad samt frigöra triggerpunkter för att minska muskelsmärtor, fortsätter Leonard Gibsten.


Unna dig en rörligare kropp – köp en massagepistol


Högsta kvalitet och öppet köp

Massagepistol.se är Sveriges första och största återförsäljare av massagepistoler. De garanterar produkter av högsta kvalitet vilket innefattar en tyst och kraftfull motor, lång batteritid och resultat som talar för sig själva.


– Oavsett om du har en stel nacke på grund av för många timmar vid skrivbordet eller vill snabba på din återhämtning efter tunga träningspass är vi övertygade om att du kommer att bli nöjd med din massagepistol. Faktiskt så övertygade att vi lämnar 30 dagars öppet köp på alla våra beställningar.


Testa en massagepistol redan nu