GENVÄGAR

OM OSS

NYHETSBREV

Välkommen till massagepistol.se. Vi startade vår verksamhet i Augusti 2017 med målet att skapa förändring i en bransch som stått still allt för länge. 

Sedan dess har vi förändrat hur en hel bransch ser på rehabilitering och återhämtning.

Vi är inte bara stolta över våra produkter. Men framförallt tacksamma att ha äran att hjälpa människor från hela landet till rörligare och friskare liv.

Ta del av begränsade erbjudanden, tävlingar, give-aways och andra fantastiska saker genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Stockholm, Sverige | happiness@massagepistol.se | org: 5591290720 | All Rights Reserved. | Innehar F-Skattsedel 

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Massagepistol.se presenterar: Alpha och Mini Black on Black edition

2019-12-15 Lanserar massagepistol.se massagepistol Alpha och Mini i en uppdaterad kulör. Äntligen finns nu de folkkära massagepistolerna i en ny och attraktiv design, black on black. Massagepistolerna Alpha och Mini är två stycken massagepistoler som säljes av massagepistol.se samt en rad andra återförsäljare ute i landet. Massagepistol Alpha är favoriten hos tyngdlyftarna och de som har mer muskelmassa på kroppen som ska behandlas. Men även naprapater och massörer är frekventa köpare av succéprodukten.

Köp Alpha här. Massagepistol Mini är folkhemmets lilla älskling, favoriten för fotbollskillarna och räddaren i nöden när man blir stel i ryggen på arbetsplatsen. Mini är liten och smidig och följer med överallt. Den största fördel (bortsett från att den fungerar fantastiskt effektivt i sina behandlingar) är dess smidiga storlek och mångsidighet. Mini går utmärkt att använda på sig själv och andra för snabb och enkel massage som rehabiliterar kroppens mjuka vävnader.

Köp Mini här.


Nu i uppdaterad design! Äntligen. Nu är de här. De mest fantastiska massagepistolerna finns nu tillgängliga i nytt uppdaterat format. Black on black.

Vad tycker ni om den uppdaterade designen?

Kommentera nedan! Bästa hälsnignar, Massagepistol.se