BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Massagepistol.se presenterar: Alpha och Mini Black on Black edition

2019-12-15 Lanserar massagepistol.se massagepistol Alpha och Mini i en uppdaterad kulör. Äntligen finns nu de folkkära massagepistolerna i en ny och attraktiv design, black on black. Massagepistolerna Alpha och Mini är två stycken massagepistoler som säljes av massagepistol.se samt en rad andra återförsäljare ute i landet. Massagepistol Alpha är favoriten hos tyngdlyftarna och de som har mer muskelmassa på kroppen som ska behandlas. Men även naprapater och massörer är frekventa köpare av succéprodukten.

Köp Alpha här. Massagepistol Mini är folkhemmets lilla älskling, favoriten för fotbollskillarna och räddaren i nöden när man blir stel i ryggen på arbetsplatsen. Mini är liten och smidig och följer med överallt. Den största fördel (bortsett från att den fungerar fantastiskt effektivt i sina behandlingar) är dess smidiga storlek och mångsidighet. Mini går utmärkt att använda på sig själv och andra för snabb och enkel massage som rehabiliterar kroppens mjuka vävnader.

Köp Mini här.


Nu i uppdaterad design! Äntligen. Nu är de här. De mest fantastiska massagepistolerna finns nu tillgängliga i nytt uppdaterat format. Black on black.

Vad tycker ni om den uppdaterade designen?

Kommentera nedan! Bästa hälsnignar, Massagepistol.se


Handla & Läs mer

Mer

Support

Massagepistol.se skriver Historia

Den 19 Juni 2019 lanserade The Nordic Company Sweden AB agenturen Massagepistol.se. Med målet att hjälpa så många som möjligt till rörligare kroppar som ger roligare och rörligare liv. Massagepistol.se drivs idag av 3 eldsjälar från The Nordic Company Sweden AB som brinner för teknisk design, kundservice och innovativ teknik.​

Framgångskampanjen - Först i Sverige med Massagepistolen 

Massagepistol.se hade tidigt ett behov av en slagkraftig kampanj för att anses vara den första domino-brickan i det händelseförlopp som skulle förändra hur en hel bransch såg på rehabilitering och återhämtning. Inget litet mål, produkten var för både elitidrottare och privatpersoner. "Säg hej till din nya bästa kompis” blev namnet på kampanjen som gjorde just det. Massagepistol.se blev en omedelbar framgång tillsammans med kampanjen och hade efter 3 månader sålt över 1000 enheter. Idag besöker ca 15k Svenskar google för att söka på just “Massagepistol” varje månad. Fantastiskt roligt tycker vi som får möjligheten att hjälpa så många av er till rörligare kroppar och röligare liv.

Vår Vision

Vi som driver massagepistol är unga entrepenörer som dagligen jobbar för en värld där fler människor njuter av överflöd av hälsa och välstånd. Vi ser idag allt för många människor som lever stressade liv med lite tid avsatt för avkoppling, vila och återhämtning. Brist på detta är bevisligen en säker väg till en kropp med krämpor och begränsad rörlighet. För att uppnå en balans i kroppen behövs flera saker. Inom träning: balans, rörlighet, koordination och stabilitet. Svårigheten för många människor idag är att ensidiga rörelsemönster har byggts upp under flera år, de där "problem-områdena" kan kännas omöjliga att bli av med. I vårt arbete ser vi dagligen bevis på att massagepistolen kan skapa omfattande resultat på loppet av några minuter.