Massagepistol.se presenterar: Alpha och Mini Black on Black edition

2019-12-15 Lanserar massagepistol.se massagepistol Alpha och Mini i en uppdaterad kulör. Äntligen finns nu de folkkära massagepistolerna i en ny och attraktiv design, black on black. Massagepistolerna Alpha och Mini är två stycken massagepistoler som säljes av massagepistol.se samt en rad andra återförsäljare ute i landet. Massagepistol Alpha är favoriten hos tyngdlyftarna och de som har mer muskelmassa på kroppen som ska behandlas. Men även naprapater och massörer är frekventa köpare av succéprodukten.

Köp Alpha här. Massagepistol Mini är folkhemmets lilla älskling, favoriten för fotbollskillarna och räddaren i nöden när man blir stel i ryggen på arbetsplatsen. Mini är liten och smidig och följer med överallt. Den största fördel (bortsett från att den fungerar fantastiskt effektivt i sina behandlingar) är dess smidiga storlek och mångsidighet. Mini går utmärkt att använda på sig själv och andra för snabb och enkel massage som rehabiliterar kroppens mjuka vävnader.

Köp Mini här.


Nu i uppdaterad design! Äntligen. Nu är de här. De mest fantastiska massagepistolerna finns nu tillgängliga i nytt uppdaterat format. Black on black.

Vad tycker ni om den uppdaterade designen?

Kommentera nedan! Bästa hälsnignar, Massagepistol.se


"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Massagepistol.se är massagepistolernas Mecka. Vi är störst i Sverige på massagepistoler och garanterar dig nöjd-kund-garanti på alla våra produkter. Här på vår blogg kan du läsa mer om våra produkter samt hur och när du bäst använder massagepistolen för att väcka liv i din kropp. Ladda upp med en kopp kaffe eller te och njut av kvalitativ läsning. Klicka här för att komma till shopen.