BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

  • Massagepistol.se

Massage för din häst. Kraftfullaste behandlingen!

Uppdaterad: apr 2Kati Ojala (upptill) och Comfort Fly (nedtill) är två av våra ambassadörer här på massagepistol.se och har tillsammans testat massagepistol Alpha under cirka 3 månader.


Kati är till vardags ridlärare vid Strömsholms Ridgymnasium och tillsammans med Comfort Fly, eller Jätti som han också kallas, har de testat Alpha för att se vilka effekter och resultat den kan ge både henne som ryttare och Jätti som tävlingshäst.


Vi på redaktionen har frågat Kati vilken uppfattning hon har fått om våra massagepistoler som verktyg till rehabilitering och fysioterapi inom sitt yrke.

Vad fick dig att se nyttan i en massagepistol? 

Jag hade inte hört om massagepistol förut. När jag fick prova den blev jag ärligt förvånad over hur kraftig den var! Jag har haft en del problem med spända muskler och massagepistolen har verkligen hjälpt mig. Därför tyckte jag att prova den på mina hästar var mer än spännande, våra hästar är ju idrottare med stor muskelmassa.


Hur använder du massagepistolen idag? 

Med min häst använder jag det som ett komplement, utifrån hur jag upplever dom i ridning masseras de framför allt dagarna efter hårdare ansträngning och under vilodagarna för att främja återhämtning.


Själv använder jag den för att hjälpa till med mina spända muskler. För mig har det blivit en del i min ryttarträning för att kunna hjälpa till med rakheten i sitsen.


Hur tror du att andra kan ha nytta av en massagepistol? 

Jag hoppas att den blir ett bra komplement till hästens friskvård. Jag hoppas på att kunna hjälpa mina hästar med återhämtning och därmed hjälpa till lite på traven för deras prestationsförmåga.


Det ska bli så spännande att se om man kommer att känna effekt på hästen efter att man använt pistolen kontinuerligt!


Läs mer om Alpha här.

Handla & Läs mer

Mer

Support

Massagepistol.se skriver Historia

Den 19 Juni 2019 lanserade The Nordic Company Sweden AB agenturen Massagepistol.se. Med målet att hjälpa så många som möjligt till rörligare kroppar som ger roligare och rörligare liv. Massagepistol.se drivs idag av 3 eldsjälar från The Nordic Company Sweden AB som brinner för teknisk design, kundservice och innovativ teknik.​

Framgångskampanjen - Först i Sverige med Massagepistolen 

Massagepistol.se hade tidigt ett behov av en slagkraftig kampanj för att anses vara den första domino-brickan i det händelseförlopp som skulle förändra hur en hel bransch såg på rehabilitering och återhämtning. Inget litet mål, produkten var för både elitidrottare och privatpersoner. "Säg hej till din nya bästa kompis” blev namnet på kampanjen som gjorde just det. Massagepistol.se blev en omedelbar framgång tillsammans med kampanjen och hade efter 3 månader sålt över 1000 enheter. Idag besöker ca 15k Svenskar google för att söka på just “Massagepistol” varje månad. Fantastiskt roligt tycker vi som får möjligheten att hjälpa så många av er till rörligare kroppar och röligare liv.

Vår Vision

Vi som driver massagepistol är unga entrepenörer som dagligen jobbar för en värld där fler människor njuter av överflöd av hälsa och välstånd. Vi ser idag allt för många människor som lever stressade liv med lite tid avsatt för avkoppling, vila och återhämtning. Brist på detta är bevisligen en säker väg till en kropp med krämpor och begränsad rörlighet. För att uppnå en balans i kroppen behövs flera saker. Inom träning: balans, rörlighet, koordination och stabilitet. Svårigheten för många människor idag är att ensidiga rörelsemönster har byggts upp under flera år, de där "problem-områdena" kan kännas omöjliga att bli av med. I vårt arbete ser vi dagligen bevis på att massagepistolen kan skapa omfattande resultat på loppet av några minuter.