• Massagepistol.se

Massage för din häst. Kraftfullaste behandlingen!

Uppdaterad: 2 apr 2020Kati Ojala (upptill) och Comfort Fly (nedtill) är två av våra ambassadörer här på massagepistol.se och har tillsammans testat massagepistol Alpha under cirka 3 månader.


Kati är till vardags ridlärare vid Strömsholms Ridgymnasium och tillsammans med Comfort Fly, eller Jätti som han också kallas, har de testat Alpha för att se vilka effekter och resultat den kan ge både henne som ryttare och Jätti som tävlingshäst.


Vi på redaktionen har frågat Kati vilken uppfattning hon har fått om våra massagepistoler som verktyg till rehabilitering och fysioterapi inom sitt yrke.

Vad fick dig att se nyttan i en massagepistol? 

Jag hade inte hört om massagepistol förut. När jag fick prova den blev jag ärligt förvånad over hur kraftig den var! Jag har haft en del problem med spända muskler och massagepistolen har verkligen hjälpt mig. Därför tyckte jag att prova den på mina hästar var mer än spännande, våra hästar är ju idrottare med stor muskelmassa.


Hur använder du massagepistolen idag? 

Med min häst använder jag det som ett komplement, utifrån hur jag upplever dom i ridning masseras de framför allt dagarna efter hårdare ansträngning och under vilodagarna för att främja återhämtning.


Själv använder jag den för att hjälpa till med mina spända muskler. För mig har det blivit en del i min ryttarträning för att kunna hjälpa till med rakheten i sitsen.


Hur tror du att andra kan ha nytta av en massagepistol? 

Jag hoppas att den blir ett bra komplement till hästens friskvård. Jag hoppas på att kunna hjälpa mina hästar med återhämtning och därmed hjälpa till lite på traven för deras prestationsförmåga.


Det ska bli så spännande att se om man kommer att känna effekt på hästen efter att man använt pistolen kontinuerligt!


Läs mer om Alpha här.

"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Massagepistol.se är massagepistolernas Mecka. Vi är störst i Sverige på massagepistoler och garanterar dig nöjd-kund-garanti på alla våra produkter. Här på vår blogg kan du läsa mer om våra produkter samt hur och när du bäst använder massagepistolen för att väcka liv i din kropp. Ladda upp med en kopp kaffe eller te och njut av kvalitativ läsning. Klicka här för att komma till shopen.