BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Kroppsbyggaren Samir om nyttan med en massagepistol

Vem skulle inte vara en bättre utvärderare av en massagepistol om inte killen med mest muskler i Sverige? Samir Troudi är Sveriges stolthet inom bodybuilding och tävlar idag i högsta ligan IFBB och har blicken mot förstaplatsen. Då massagepistolen är ett verktyg för att förbättra hälsan i kroppens mjuka vävnader så ville vi självklart sponsra honom med våra produkter. Så här skriver Samir om samarbetet.Samir berättar att han alltid varit väldigt mån om att gå regelbundet på massage och andra behandlingar för att påskynda sin återhämtning och förebygga skador. Han själv är utbildad massageterapeut och vet vilka positiva effekter massage har både på blodtryck, blodcirkulation, utrensning av slaggprodukter och de allmänna välmåendet. 


För några år sedan blev Samir introducerad för massagepistoler i samband med sina behandlingar och insåg snabbt hur stor nytta han själv kunde ha av att ha en egen för att underlätta de vardagliga behandlingar han ger sig själv. 


Eftersom de flesta riktigt bra massagebehandlingarna är ganska kostsamma försöker Samir att göra så mycket han kan själv med bollar, egenmassage och nu även massagepistolen. Samir berättar att hans massagepistol Alpha med de olika munstyckena ett perfekt verktyg i sin arsenal. Samir använder den på ställen där det är svårt att använda egen kraft men han kan ändå komma åt svåråtkomliga muskler såsom bröst, axlar, armar, lår, vaderna och rumpan med massagepistolen.

Vi frågade Samir vilka han tror har störst användning av en massagepistol och han svarade så här: Helt ärligt tror jag att alla kan ha nytta av en massagepistol. Den är fruktansvärt praktisk och smidig. Lätt att använda på sig själv och har man en vän eller partner till hands så kommer man utan problem åt alla spända muskler. Dessa pistoler är även såpass tystgående så man kan köra dem när man ser på teve, lyssnar på musik och även utan problem runt nacke och käke.

Avslutningsvis berättar Samir att massagepistolen helt klart gjort det lättare för honom att återhämta mig mellan passen och se till att stela och låsta muskler får behandling i tid. Han är idag väldigt tacksam över sitt samarbete med massagepistol.se och ser fram emot en smärtfriare vardag. 


Samir Troudi på scenen

Senaste inlägg

Visa alla

Padel växer så det knakar

Bor du i Stockholm under 2020 så finns det två saker som du inte har fått höra nog om. Nämligen paddel och massagepistoler, två av de absolut hetaste ämnena i huvudstäderna. Sociala medier är den hu

NYHET

Säg hej till Delta.

Låt oss presentera nykomlingen i familjen, Delta. En enastående massagepistol som häpnar med sin unika design och enastående prestanda.

"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.