BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Kroppsbyggaren Samir om nyttan med en massagepistol

Vem skulle inte vara en bättre utvärderare av en massagepistol om inte killen med mest muskler i Sverige? Samir Troudi är Sveriges stolthet inom bodybuilding och tävlar idag i högsta ligan IFBB och har blicken mot förstaplatsen. Då massagepistolen är ett verktyg för att förbättra hälsan i kroppens mjuka vävnader så ville vi självklart sponsra honom med våra produkter. Så här skriver Samir om samarbetet.Samir berättar att han alltid varit väldigt mån om att gå regelbundet på massage och andra behandlingar för att påskynda sin återhämtning och förebygga skador. Han själv är utbildad massageterapeut och vet vilka positiva effekter massage har både på blodtryck, blodcirkulation, utrensning av slaggprodukter och de allmänna välmåendet. 


För några år sedan blev Samir introducerad för massagepistoler i samband med sina behandlingar och insåg snabbt hur stor nytta han själv kunde ha av att ha en egen för att underlätta de vardagliga behandlingar han ger sig själv. 


Eftersom de flesta riktigt bra massagebehandlingarna är ganska kostsamma försöker Samir att göra så mycket han kan själv med bollar, egenmassage och nu även massagepistolen. Samir berättar att hans massagepistol Alpha med de olika munstyckena ett perfekt verktyg i sin arsenal. Samir använder den på ställen där det är svårt att använda egen kraft men han kan ändå komma åt svåråtkomliga muskler såsom bröst, axlar, armar, lår, vaderna och rumpan med massagepistolen.

Vi frågade Samir vilka han tror har störst användning av en massagepistol och han svarade så här: Helt ärligt tror jag att alla kan ha nytta av en massagepistol. Den är fruktansvärt praktisk och smidig. Lätt att använda på sig själv och har man en vän eller partner till hands så kommer man utan problem åt alla spända muskler. Dessa pistoler är även såpass tystgående så man kan köra dem när man ser på teve, lyssnar på musik och även utan problem runt nacke och käke.

Avslutningsvis berättar Samir att massagepistolen helt klart gjort det lättare för honom att återhämta mig mellan passen och se till att stela och låsta muskler får behandling i tid. Han är idag väldigt tacksam över sitt samarbete med massagepistol.se och ser fram emot en smärtfriare vardag. 


Samir Troudi på scenen

NYHET

Säg hej till Delta.

Låt oss presentera nykomlingen i familjen, Delta. En enastående massagepistol som häpnar med sin unika design och enastående prestanda.

"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.

Handla & Läs mer

Mer

Support

Massagepistol.se skriver Historia

Den 19 Juni 2019 lanserade The Nordic Company Sweden AB agenturen Massagepistol.se. Med målet att hjälpa så många som möjligt till rörligare kroppar som ger roligare och rörligare liv. Massagepistol.se drivs idag av 3 eldsjälar från The Nordic Company Sweden AB som brinner för teknisk design, kundservice och innovativ teknik.​

Framgångskampanjen - Först i Sverige med Massagepistolen 

Massagepistol.se hade tidigt ett behov av en slagkraftig kampanj för att anses vara den första domino-brickan i det händelseförlopp som skulle förändra hur en hel bransch såg på rehabilitering och återhämtning. Inget litet mål, produkten var för både elitidrottare och privatpersoner. "Säg hej till din nya bästa kompis” blev namnet på kampanjen som gjorde just det. Massagepistol.se blev en omedelbar framgång tillsammans med kampanjen och hade efter 3 månader sålt över 1000 enheter. Idag besöker ca 15k Svenskar google för att söka på just “Massagepistol” varje månad. Fantastiskt roligt tycker vi som får möjligheten att hjälpa så många av er till rörligare kroppar och röligare liv.

Vår Vision

Vi som driver massagepistol är unga entrepenörer som dagligen jobbar för en värld där fler människor njuter av överflöd av hälsa och välstånd. Vi ser idag allt för många människor som lever stressade liv med lite tid avsatt för avkoppling, vila och återhämtning. Brist på detta är bevisligen en säker väg till en kropp med krämpor och begränsad rörlighet. För att uppnå en balans i kroppen behövs flera saker. Inom träning: balans, rörlighet, koordination och stabilitet. Svårigheten för många människor idag är att ensidiga rörelsemönster har byggts upp under flera år, de där "problem-områdena" kan kännas omöjliga att bli av med. I vårt arbete ser vi dagligen bevis på att massagepistolen kan skapa omfattande resultat på loppet av några minuter.