5 tillfällen som du önskade att du hade en massagepistol

Hösten är på ingång i de stora delarna av vårt avlånga land och du som många andra har fått upp ögonen på massagepistolerna. Ja, det är ju klart att du ska ha en massagepistol. Men vilken? Och varför? När kommer du ha som mest användning av den? Här är 5 tillfällen som du önskade att du hade en massagepistol. 1) Innan träning


Innan ditt träningspass så behöver din kropp bli varm och mjuk för att prestera på topp och hålla för aktiviteten. Massagepistolen är ett fantastiskt verktyg att ha med på uppvärmningen. Speciellt för dig som har extra stora besvär med rörlighet eller smärtor i musklerna. Använd massagepistolen för att stimulera musklerna till avslappning innan träning.


2) Efter träning


En av de största fördelarna med en massagepistol är för många den påtagligt uppsnabbade återhämtningen. Efter träning är musklerna fyllda av slaggprodukter och behöver luckras upp för en god cirkulation. Massagepistolen gör just detta så du snabbare än någonsin kan påskynda din återhämtning.


3) När du har träningsvärk


Det är inte alltid kul att behöva massera på muskler som är ömma efter träning. Oroa dig icke, med massagepistol blir det enklare än någonsin att komma år på rätt sätt. Stötvågorna från massagepistolen hjälper kroppen att slappna av. Det ökade blodflödet till området hjälper till att stimulera påskyndad återhämtning som kan lätta på din träningsvärk.


4) Innan dina topp-prestationer


Massagepistolen har hjälpt massvis av atleter att förbereda sig för topp-prestation. Oavsett om du behöver bli varmare, mjukare eller mindre spänns så är massagepistolen ett överlägset verktyg innan topp-prestationer. Snabbt och enkelt så blir dina muskler redo för prestation.


5) Fredagsmys med massagepistol!

Ni trodde väl inte att jag skulle glömma den bästa platsen att få massage - hemma i tv-soffan? Alla massagepistoler på Massagepistol.se utnyttjar Quiet Glide Teknologi för att garantera en bekväm och säker massage. Ljudnivån hålls med enkelhet runt 35 decibel så du an njuta av din film eller tv-program medans du rehabiliterar din kropp från veckans rörelser.


Massagepistol.se säljer 3 stycken olika modeller av massagepistoler, alla modellerna kan ha en hälsosam inverkan på kroppens mjuka vävnader, det viktigaste är att behandlingen utförs på ett behagligt sätt för mottagaren.


Vår mest sålda modell är massagepistol Alpha som du hittar här för endast 3290 SEK."Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Massagepistol.se är massagepistolernas Mecka. Vi är störst i Sverige på massagepistoler och garanterar dig nöjd-kund-garanti på alla våra produkter. Här på vår blogg kan du läsa mer om våra produkter samt hur och när du bäst använder massagepistolen för att väcka liv i din kropp. Ladda upp med en kopp kaffe eller te och njut av kvalitativ läsning. Klicka här för att komma till shopen.