5/5 Stjärnor från skidåkaren Simon

Simon Andersson tävlar i längdskidor och brukar från problem med att lår blir väldigt stela och slitna både efter löpning och efter skejtande på skidorna. Simon berättade för oss att han under en längre tid använt en billigare massagepistol mot sina problem med någorlunda bra resultat, men efter att ha testat Massagepistol Delta från en kompis så märkte han vilken grymt stor skillnad det var mot den han hade, Simon säger att Massagepistol Delta var extremt mycket bättre.


Så här skriver Simon på Trustpilot:

Jag är extremt nöjd med min nya massagepistol av modell delta. Jag har tidigare haft stora problem med spända sätes och lårmuskler vid löpning och skidåkning men nu är dom ett minne blott, väldigt snabb leverans också!


"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Trustpilot_ratings_5star-RGB.png
RECENSIONER

Våra kunder säger det bäst.

Transparens och ärlighet är nyckeln för framgång i alla relationer. Därför samarbetar vi med Trustpilot som är en oberoende aktör för recensioner.

BLOG

ALLT OM MASSAGEPISTOLER

Massagepistol.se är massagepistolernas Mecka. Vi är störst i Sverige på massagepistoler och garanterar dig nöjd-kund-garanti på alla våra produkter. Här på vår blogg kan du läsa mer om våra produkter samt hur och när du bäst använder massagepistolen för att väcka liv i din kropp. Ladda upp med en kopp kaffe eller te och njut av kvalitativ läsning. Klicka här för att komma till shopen.