11 saker som gör Massagepistol Alpha Magisk

Uppdaterad: 29 jul 2020

Kära bloggläsare. Du söker den bästa massagepistolen för dig och dina behov och jag vill göra dig en tjänst att bryta ned vad som gör Massagepistol Alpha till den absolut bästa massagepistolen på marknaden. Låter som att vi kan få ett utbyte av varandra va? Ladda en kopp te eller kaffe för nu kör vi igång.1) Unik ergonomisk design Det första du lägger märke till med Massagepistol Alpha är vilken vacker design som hon har. Handtaget är vinklat 105 grader för att ge ett ergonomiskt grepp för den som ger massage. Färgen är Black on Black för ett klassiskt och stilrent intryck.

2) Kraftfull motor med högt vridmoment

Massagepistol Alpha har en kraftfull motor som går igång enkelt med ett knapptryck och slår 10mm fram och tillbaka. Munstycket lämnar krafatiga stötvågor som penetrerar kroppens massa och frigör spänningar effektivt.


3) Praktisk förvaringslåda

Självklart kommer Massagepistol Alpha tryggt packeterad i en snygg smidig föraringslåda där alla tillbehör och laddare ingår. Allt för att du ska få maximalt med nytta an din nya bästa kompis.


4) Allt du behöver - 4 tillbehör och laddare

Med variationen av munstycken kan du med enkla medel komma åt på kroppens mest svåråtkomliga punkter.


5) Oändliga möjligheter för effektiv smärtlindring

Alla människor har unika behov och problemområden. Massagepistol Alpha i händerna på den med lite list och nyfikenhet kan rehabilitera problem hos de allra flesta människor. (Problem relaterade till rörlighet, smärtor, spänningar). Det ger oss oändliga möjligheter för smärtlindring. 6) Tillgänglig när och var du vill

Med en egen massagepistol så är du aldrig begränsad. Uppe på berget, inne på gymmet eller i bilen eller jobbet. När får du smärtor i din kropp? Massagepistol Alpha följer med dig var du än far i vägen så du kan vara säker på ett smärtfritt tillstånd utan smärtor.


7) Alltid tyst och smidig användning

Tack vare sin tysta motor så garanterar Massagepistol Alpha alltid en tyst och behaglig massage.8) Du glömmer hur fantastisk effekten är

En av de magiska sakerna med Alpha är att du lätt glömmer hur magisk effekten kan vara. Så för varje massage som du ger dig själv så blir det bara skönare och skönare att få massage av Alpha. Du glömmer lätt bort vilken fantastisk mackapär som du har.


9) När du som mest behöver henne

Som massör, PT eller motionär så har du alltid ett värde av att ha en Massagepistol med dig. Du vet aldrig vem du möter, vad för problem den har och vilka av dem problemen som en massagepistol kan hjälpa dig att lösa. Oavsett så är Alpha alltid redo.

10) Lång batteritid

Massagepistol Alpha stället alltid upp. Med uppemot 6h batteritid så kan du generera en herrans massor av massage innan det blir dags för laddning. Laddningen tar mellan 2-3h och ger dig full kapacitet. 11) En del av framtiden

Massagepistolen löser problem för framtiden. Fler människor än någonsin kan idag massera sig själv med hjälp av en massagepistol och på så vis slippa ha ont i kroppens muskler och bindväv. Är det inte magiskt att massagepistolen får vara med och hjälpa fler människor till avslappning?


Läs mer om Alpha här.