Prestera på topp och undvik skador med Massagepistol

Padel är en sport som testar utövaren i koordination, balans, rörlighet, och styrka. Hur gör du för att förbereda dig på bästa sätt? Värmer du upp ordentligt? Återhämtar sig kroppen så optimalt som den kan göra efter passen? Dras du med en gammal skada?

 

Här kommer 3 skarpa råd
för att vända ett
stelt liv till ett helt liv.

1) Värm upp med massage

Ett par minuter massage innan passet på exempelvis vader, ländrygg, lår och sätesmuskulatur hjälper till att öka rörlighet och prestationsförmågan och förhindrar skador. Massera alltid i linje med muskelfibrerna för bästa effekt. 

2) Prehab / Rehab 

Genom att massera ömma punkter på kroppen så kan du frigöra dig från onda triggerpunkter. Det många inte tänker på är att smärtan uppkommer där obalansen finns och muskeln är spänd. För att åstadkomma långvarig balans så måste du stärka kroppen där den är svag. För att minska spänningen i musklerna, öka blodflödet och hjälpa till att få bort slaggprodukter - använd en massagepistol för bäst effekt.

3) Hjälper dig och dina vänner


Våra massagepistoler har mellan 4-6h batteritid så det räcker för dig och alla dina vänner om ni vill dela på en maskin, eller hjälpa varandra att bli fri från krämpor.

 

Oroa dig inte för slitage, vi ger dig även 2 års garanti på alla funktioner i massagepistolen. Du får oändligt med massage. 

Livet med Massagepistol är ett rörligare och roligare liv!

 

Testa oss i 45 dagar och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Vi har inga produkter att visa här just nu.

Gratis leverans.

Alltid snabb och gratis frakt över 500 SEK. Vi skickar med Postnord.

Trygga-köpet-garanti

Marknadens säkraste val - 100% Nöjd eller pengarna tillbaka inom 45 dagar. 2 års garanti på produktionsfel.

Kontakta oss

Har du frågor?

Prata med en specialist.

Klicka här.