Massagepistol drivs av 3 unga entreprenörer som drivs av en gemensam vision. Att förändra världen en liten bit i taget.

Vi har jobbat för er sedan Augusti 2017.

Tack för att ni finns.

Massagepistol.se kom till oss som en syn. Vi fick en bild av framtiden där vi tagit fram en produkt som förändrade hundratusentals människors liv. Långt innan ordet "massagepistol" fanns.
Idag är vi inte bara en e-handel som var med och startade en global trend. Vi är ett team som ingår i en ostoppbar kraft som alltid kommer att presentera produkter och lösningar som förändrar världen och människors liv på riktigt.
Vi är tacksamma att få möjligheten i våra liv att göra det vi gör men utan dig, så finns inget vi. Tusentals timmar arbete är inte värt någonting, om idéerna och lösningarna inte når fram till dig. 

Oavsett om du handlar av oss eller inte så uppmuntrar vi dig att följa vår resa och vårt arbete så att vi kan fortsätta att göra det vi brinner för, men framförallt: fortsätta skapa produkter och lösningar som ger ett stort värde i ditt liv.
Världens bästa hälsning,
Fred Leonard Bulér Gibsten
VD och grundare 
The Nordic Company Sweden AB
Massagepistol.se
 

Massagepistol.se

Massagepistol har på kort tid förändrat hur en hel bransch ser på rehabilitering och återhämtning. Vi representerar den här förändringen. Följ och stötta

oss i vårt arbete för en friskare värld.

Handla & Läs mer

Mer

Support