Upplev stötvågsbehandling i hemmet.

Med en massagepistol blir det enklare än någonsin att skapa avslappning och förbättra hälsan i kroppens mjuka vävnader. 

Massagepistol Mini är en massagepistol som andas kvalité.

 

Njut av tyst och härlig massage när du vill med Mini.

Lätt i kroppen med massagepistol

Bli lätt i kroppen med en massagepistol. Nu är det enklare än någonsin att slappna av igen. Stötarna från massagepistolen penetrerar djupt ner i kroppen och luckrar upp bindväv nere på djupet. 

PERFORMANCE

Vikt:

Hastigheter:

Topp-hastighet:

Batteritid:

Garanti:

Öppet köp:

Antal munstycken:

Förvaringsväska:

762gram

3 st

2800 RPMS 

4-6h

2 År

45 Dagar 

6 st

Ingår med manual

Massagepistol Mini frigör din kropp från onda punkter och stramande rörlighet

Massagepistol Mini är en enastående massagepistol som enkelt hjälper användaren att massera sina muskelbukar till komplett avslappning. Det är en massage-apparat som när den kom revolutionerade tillgängligheten av stötvåg. Idag kan vem som helst använda stötvåg i hemmet eller i kombination med sin idrott. 

Massagepistol Mini består av en motor, ett batteri och en rörlig arm. Förutom det : sex stycken olika munstycken, en förvaringslåda och laddare. När du får hem ditt paket så börjar du med att ladda din massagepistol i uppemot 6-8h för att ge batteriet en garanterad ordentlig första laddning. Det är alltid viktigt vid köp av Lithium-Ion batterier.

Massagepistolen möjliggör en portal för en stressad kropp att stanna upp, andas och ta några djupa andetag. Varför spänner sig min kropp? Massagen från massagepistolen upplevs som kraftfullt stimulerande mot huden och går därför igenom kläder, jackor eller västar. 

Stimulin som träffar kroppen skjuter in en stötvåg i kroppen som sätter frekvens på miljön, skakningarna för muskeln till avslappning så fort som användaren accepterar massagen - därefter så går behandlingen mycket fort. 

 

De kraftfulla stötvågorna frigör låsningar i kroppens ärrvävnad och bindväv så du kan röra dig fritt igen. Behandlingen innebär även ett ökat blodflöde som för med sig optimala förutsättningar för en god återhämtning efter behandlingens avslut.

Vi rekommenderar användning på max 10-15 minuter dagligen*
 

Otroligt bra service, professionell och kunnig personal. Produkten är super!

- Christoffer

Höstkampanj

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.

Vi har inga produkter att visa just nu.