Delta.

Idag har vi äran att inte bara presentera marknadens mest välbalanserade massagepistol. Massagepistol Delta imponerar även med Intelligent Design, Enastående Prestanda och dessutom är hon tyst under användning.

Säg hej till Massagepistol Delta.

Ett kraftpaket i lyxförpackning. Marknadens mest välbalanserade massagepistol som presterar bäst i test. Maximalt med kraft och hastighet för att med enkelhet förbättra hälsan i kroppens mjuka vävnader.

Ett svett-säkert alternativ.

Delta är förberedd för användning även i tuffa miljöer tack vare sitt starka aluminium chassi och vädertätningar - garanteras användning under lång tid framöver.

Delta.

Massagepistol Delta är inte bara ett konstverk, hon är även massagepistolernas Rolls Royce.

Gediget Aluminiumchassi

Greppvänligt silikonhandtag

Kraftfull motor 

Enastående design

Lång batteritid på 4 h

6 Valbara hastigheter

Fri frakt & Fria returer

30 Dagar öppet köp

2-3 Dagar leveranstid

Massagepistol Delta

Massagepistolernas egna Rolls Royce. En utsökt massagepistol med design och prestanda i fokus. 

Lossar effektivt triggerpunkter

Användaren styr intensiteten 

Skonsam mot kroppen

6 st utbytbara munstycken

Nöjd-Kund-Garanti

4990,00 kr 

 

Handla & Läs mer

Mer

Support

Massagepistol.se skriver Historia

Den 19 Juni 2019 lanserade The Nordic Company Sweden AB agenturen Massagepistol.se. Med målet att hjälpa så många som möjligt till rörligare kroppar som ger roligare och rörligare liv. Massagepistol.se drivs idag av 3 eldsjälar från The Nordic Company Sweden AB som brinner för teknisk design, kundservice och innovativ teknik.​

Framgångskampanjen - Först i Sverige med Massagepistolen 

Massagepistol.se hade tidigt ett behov av en slagkraftig kampanj för att anses vara den första domino-brickan i det händelseförlopp som skulle förändra hur en hel bransch såg på rehabilitering och återhämtning. Inget litet mål, produkten var för både elitidrottare och privatpersoner. "Säg hej till din nya bästa kompis” blev namnet på kampanjen som gjorde just det. Massagepistol.se blev en omedelbar framgång tillsammans med kampanjen och hade efter 3 månader sålt över 1000 enheter. Idag besöker ca 15k Svenskar google för att söka på just “Massagepistol” varje månad. Fantastiskt roligt tycker vi som får möjligheten att hjälpa så många av er till rörligare kroppar och röligare liv.

Vår Vision

Vi som driver massagepistol är unga entrepenörer som dagligen jobbar för en värld där fler människor njuter av överflöd av hälsa och välstånd. Vi ser idag allt för många människor som lever stressade liv med lite tid avsatt för avkoppling, vila och återhämtning. Brist på detta är bevisligen en säker väg till en kropp med krämpor och begränsad rörlighet. För att uppnå en balans i kroppen behövs flera saker. Inom träning: balans, rörlighet, koordination och stabilitet. Svårigheten för många människor idag är att ensidiga rörelsemönster har byggts upp under flera år, de där "problem-områdena" kan kännas omöjliga att bli av med. I vårt arbete ser vi dagligen bevis på att massagepistolen kan skapa omfattande resultat på loppet av några minuter.