massagepistol-alpha-with-attachements-lå

Massagepistol Alpha är en kompromisslös massagepistol med kraft och uthållighet för alla utmaningar. Alpha är det självklara valet för dig som vill ha det bästa en massagepistol kan erbjuda utan att betala för mycket.

BESTÄLL NU

Köp en testvinnare.

Vi vet, det är svårt att inte bli förälskad i tanken om en egen Alpha. En bästa kompis som finns där, när du behöver henne. 

Lossar effektivt triggerpunkter

5 Hastighetsinställningar

4 st utbytbara munstycken

Nöjd-Kund-Garanti

45 Dagar öppet köp

4290SEK

3190 SEK

 
alpha
alpha_bottom-to-top-head
alpha-i-låda
Alpha-top-head-cut (kopia)

"Lättare än någonsin att komma åt på rätt ställen"

-Martin Forsmark,

Sveriges Starkaste Man 
& Ambassadör för Massagepistol.se

massagepistol-alpha-inside-box-lågupplös

Komplett utrustad.

Massagepistol Alpha levereras i en smidig förvaringslåda med allt du behöver för lyckade behandlingar. Förvaringslådan har ett praktiskt handtag som möjliggör enkel transport.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

PRESTANDA I VÄRLDSKLASS

Produktnamn: 
Netto Vikt: 
Dimensioner:
Batteri:

Ljudnivå:

Slaglängd:

Antal munstycken:

Arbetstid:

Färg:

Massagepistol Alpha

968 gram

18.8*6.2*24.2cm

Samsung Lithium-Ion 

35-55 decibel

10 mm

4st

4-6h

Black on Black

Produktbeskrivning


Alpha är en elegant massagepistol med kraft nog att massera vem som helst. I designarbetet har stor vikt lagts på att skapa en så balanserad massagepistol som möjligt med ett vinklat som gör det enkelt för dig att med en hand byta hastighetsintervall utan att avbryta massagen. Enkel användning Med sitt kraftfulla 24 volts batteri håller Alpha för uppemot 6 timmars användning på en laddning beroende på vilken hastighetsnivå och intensitet som används. Alpha har en knapp på ovansidan så du enkelt kan byta hastighet med ett knapptryck. Hastigheterna känns välbalanserade och imponerar med hela 3200 slag per minut på intensitetsnivå 5/5. Quiet Glide Technology Det värsta som finns när man försöker slappna av är irriterande ljud och buller, därför har Alpha utrustats med en borstlös motor med Quite Glide Teknologi. Vid våra tester så har vi mätt upp ljudet från Alpha till som högst 55 decibel i ett övrigt tyst och tomt rum. Under normala omständigheter så upplevs Alpha som väldigt tyst - så du kan behandla din kropp i lugn och ro. Perfekt hemma framför TV:n eller inne i gymmet - utan att störa någon annan eller dig själv. Hur fungerar Alpha? När Alpha arbetar skjuts munstycket fram och tillbaka med 10 mm slaglängd i den hastighet som du angivit. När munstycket appliceras mot en spänd muskel så svarar kroppen omedelbart med att släppa på spänningsgraden i muskeln för att förhindra skador i muskulaturen. De kraftiga stötvågorna går djupt in i kroppens bindväv och luckrar upp fascian samtidigt som vibrationerna i sig ökar upp "glidet" mellan muskelbukarna. Samtidigt så tar blodet med sig den näring som du behöver och lämnar av hos musklerna för att sedan ta med sig slaggprodukter bort från området.
Hur upplevs massagen?


Användningen av Alpha häpnar de flesta människor, effekten kan kännas kittlande i början och inte mycket kraft behövs för att man verkligen ska förstå hur de kraftiga slag-vågorna vandrar genom kroppens muskler och bindväv och får stora muskelgrupper att slappna av inom loppet av några minuter. Hittar man en triggerpunkt så kan massagen smärta lite, då rekommenderar vi att släppa på trycket och flyta över området i en cirkulerande rörelse i 1-2 minuter - under normala omständigheter så börjar området “domna av” och muskeln tvingas att slappna av för att inte gå sönder av de kraftiga stötarna.
Munstycken


Alpha är utrustad med 4 olika munstycken.

  • Dubbel-huvudet är för användning på nacke och ryggrad
  • Det platta munstycket är för kroppens större muskler
  • Skumbollen kan användas var som helst på kroppens mjukdelar
  • Precisionsmunstycket används för triggerpunkter och muskelknutar
Användningsområden


Aktivering & cirkulation Ett ypperligt tillfälle att använda massagepistolen är innan träning, då kan du snabbt och enkelt förbereda kroppen för prestation genom en lätt massage på musklerna som fäster kring de leder som du kommer röra på. Massagen ökar upp blodcirkulationen i området och släpper på spänningar i musklerna vilket förbättrar kroppens naturliga rörelser. Återhämtning efter tuffa träningspass Ökad cirkulation hjälper dig att förse de trötta musklerna med syre och näring samt transportera bort slaggprodukter. Många av våra kunder inom bodybuilding-världen rapporterar stor glädje i att kunna köra fler träningspass per vecka, tack vare den effektiva behandlingen efter träning.

Hästkrafter.

Testad för resultat på dig och din häst.

Massagepistol Alpha har testas av flera hästägare, hästmassörer, ridskolor och equiterapeuter i Sverige.

Resultaten är slående och gör skillnad efter bara en användning och är ett alternativ till dyra behandlingar.

Använd massagepistolen på muskulatur så som rygg, hals, bog och lår för att behandla träningsverk och blodflöde för att nå toppresultat i din ridning.

Testad av

stromsholm-logotyp-vit.png

Bloggad om av

massagepistol-partner-agria.png
youtube.png
mp-hemsida_action-animal-athlete-1524620

"Mycket nöjd med min massagepistol. Använder den som komplettering dels i vanlig klassisk massage men även under lymfmassage."

- Silvana, Massör

"Min man som har en whiplashskada använder den varje dag. Även jag och döttrarna efter gym och jobb.  Årets bästa köp helt klart!"

- Emma, Förälder

Smärtlindring för alla

Massagepistolen är enkel att använda för vem som helst.

Efter statiskt arbete

Med Alpha kan du alltid massera dina stela krampande muskler. 

Förbättrad återhämtning

Behandling med Alpha snabbar på din återhämtning efter träning.

Förbättrad rörlighet

Efter behandling med Alpha slappnar du av bättre och får bättre rörlighet.