massagepistol-alpha-flyter.png

alpha

Massagepistol Alpha är en massagepistol framtagen för att stimulera och påskynda återhämtningen av kroppens mjuka vävnader. 

Både för privat och proffesionellt bruk.

Max Intensitet

Slaglängd

Hastigheter

Arbetstid

Ljudnivå

Tillbehör

Pris

 

3200 RPMS

10 MM

5 ST

6 H

35-55 decibel

4 ST ​​

3190 SEK

Vad är en massagepistol?

Massagepistol är ett svenskt varumärke som säljer och distribuerar massagepistoler till den svenska marknaden. Vi har idag över 3000 nöjda kunder med 4,5 stjärnor i snitt hos Trustpilot.  

Se vår film 👇

Delta

En grandios massagepistol framtagen för dig som behöver komma riktigt djupt i dina behandlingar. Massagepistol Delta har allt du behöver för lyckade behandlingar till dig och dina vänner.

Max Intensitet

Slaglängd

Hastigheter

Arbetstid

Ljudnivå

Tillbehör

Pris

 

3200 RPMS

12 MM

6 ST

6 H

35-55 decibel

6 ST ​​

4290 SEK

massagepistol-delta-delta-i-låda.jpg

Massagepistol erbjuder dig återhämtning

på egna villkor.

Enkel användning

Designad att kunna användas av vem som helst.

Efter långa arbetsdagar

Omedelbar smärtlindring efter statiskt arbete.

Förbättrad återhämtning

Förbättra dina träningsresultat med massage före, under och efter träning.

Lång batteritid

Upp till 6h användning för massage när och var du vill.

 

Massagepistol

MINI

Liten och kraftfull massagepistol som väldigt enkelt frigör din kropp från onda och stela punkter. Kommer med 6 tillbehör och håller för uppemot 6 timmar i användning. 

  • Black-On-Black design

  • Max-hastighet 2800RPMS

  • 3 stegad Motor

  • Ljudlös motor

Flera tusentals kunder kan inte ha fel.

TRUSTSCORE

4.5 AV 5

Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB-512x96.

"Lättare än någonsin att komma åt på rätt ställen"

Martin Forsmark,

Sveriges starkaste man

Frågor och svar

Vad är en massagepistol?


En massagepistol är ett verktyg för att förbättra hälsan i kroppens mjuka vävnader. Massagepistolen har revolutionerat hur världen idag ser på massage och återhämtning. Verktyget drivs med batterier och har en rörlig arm som åker fram och tillbaka i ett intervall på X antal millimeter. Längst fram kan användaren byta munstycken för att anpassa behandlingen efter behov.
Hur masserar man med en massagepistol?


Med enkelhet så påbörjas användningen av att man plockar upp sin massagepistol och väljer ett munstycke utefter vad man vill åstadkomma med massagen. För enkelhetens skull brukar vi rekommendera att börja med bollen som är mjuk i kanterna och ger en skonsammare behandling, eller ett av de platta munstyckena som effektivt masserar större muskelytor. Behandlingen påbörjas genom att i första bestämma sig för vad man vill massera och därefter sätter vi igång maskinen med en enkel knapptryckning på maskinens On/off-knapp. Vi rekommenderar att massera den valda muskeln i linje med muskelfibrerna och kraft läggs alltid på när vi masserar uppåt/ eller mot hjärtat för att trycka fram blodet i rätt riktning. Detsamma gäller för all form av massage. Hittas en område eller punkt som smärtar mer intensivt, eller om muskeln börjar spänna sig på ett specifikt område så stannar vi upp och cirkulerar punkten/området under 3 intervaller á 10-30 sekunder. Då får muskeln arbeta med att skapa avslappning under detta fönster av ökad stress.

Behandlingen ska upplevas som skonsam, då vi i allmänhet vill stimulera muskelbuken till avslappning - inte skrämma den till att spänna sig ytterliggare.
Finns det några risker med en massagepistol?


Ja! Allt i livet innebär risk, allt från att dricka för mycket vatten till att andas för mycket syre innebär fara för kroppen. Detsamma med överdriven eller felaktig användning av verktyget en massagepistol är. För att åstadkomma en säker behandling bör du läsa igenom användarmanual och våra instruktioner och rekommendationer noga innan du masserar dig själv eller annan individ med en massagepistol. För att undvika några av de större riskerna vid felaktigt användande av massagepistolen så rekommenderar vi följande: 1) Massera inte en sjuk/ känslig/ gravid person eller annan person med nedsatt funktion. Det är personer med nedsatt funktion i organ eller där massage överlag bör ifrågasättas. Är du osäker kring vem som bör få en massage, eller om du kan ta skada av en massagepistol så rekommenderar vi alltid att rådfråga en läkare eller specialist som är insatt i din specifika situation. 2) Massera aldrig en person eller individ som använder pacemaker eller som har annan medicinsk eller elektronisk utrustning inkopplad i kroppen. Det kan innebära fara, och vi rekommenderar att rådfråga en läkare om du är osäker. 3) Massera inte på känsliga områden som mage, ovanför hjärtat på ett sätt som är stressande för kroppen eller är överdrivet i sammanhanget. Över vänster bröstmuskel så rekommenderar vi att inte massera mer än nödvändigt för att minska eventuell stress mot hjärtats rytm och frekvens. 4) Undvik att massera på beniga och seniga ytor. Främst för att minska obehag för individen som tar emot massagen, men i andra hand för att det inte för ett positivt syfte med sig. Massagepistolen är endast för användning på kroppens mjuka vävnader. 5) Använd mjukare munstycket (bollen) första gången du masserar tunnare muskelbukar som nacken. Vibrationerna och stötarna bär med sig en stor kraft, med bollen som är mjuk runt om kan det vara lättare att skapa avslappning under massagen - speciellt om du inte är van med behandlingen.
Vilken massagepistol ska jag köpa?


Alla människor har olika mängd problem i kroppen, vissa har större muskelbukar än andra och behöver därför mer kraft för att effektivisera massagen. Däremot så har de flesta massagepistoler liknande eller samma effekt på kroppen, då med skillnaderna: slaglängden, kraften i varje stöt och den totala batteritiden som också spelar in hur länge du vill kunna massera kroppen i en omgång. När du väljer din massagepistol så bör du fundera på ditt behov, hur mycket intensitet behöver du för att skapa en effektiv massage i din kropp? Vilka preferenser har du när det kommer till kvalité - något som påverkar ljudnivån under massagen och hur länge enheten i sig håller.
Hjälper massagepistolen bara elit-atleter?


Det enkla svaret är såklart nej, massagepistolen är för alla människor som använder den på rätt sätt. Eftersom användning med massagepistolen främjar blodflödet och luckrar upp ärrvävnad passar den inte bara elit-atleter utan även de som har statiska jobb och får ont i nacke och ländrygg av att sitta för länge. Massagepistolen hjälper dig att slappna av i dina muskler som blivit korta av att sitta bakom skrivbordet hela dagen. Fördelarna med massagepistolen är ökad cirkulation vilket bär med sig minskad trötthet, förbättrad återhämtning samt förbättrad rörelse.
Hur hjälper massagepistolen mig?


Vibrationerna och stötarna från massagepistolen applicerar en behaglig stress mot muskeln som gör att den slappnar av. Massagepistolen förebygger även muskelstyvhet och luckrar upp bindväv genom att öka upp det intramuskulära glidet mellan muskelbukarna. Vibrationerna och stötarna applicerar en behaglig stress mot muskeln som gör att de slappnar av.
Hur länge håller massagepistolens batteri?


Massagepistolerna Delta, Alpha & Mini håller 4-6 h på en laddning. Det är en av våra främsta säljargument för att välja just våra massagepistoler. Exakt hur länge massagepistolen kan användas beror självfallet på vilken belastning som enheten utsätts för. Våra enastående batterier från Samsung är testade för 2500 laddningar. Så du känna dig trygg att din massagepistol håller för användning under lång tid framöver. Lithium Ion batterier är kända för att hålla lågt slitage och är därför marknadsledande för användning i enheter som kräver lång livslängd, till exempel som i telefoner.

 

Massagepistol.se jobbar för en friskare värld.

Aldrig har så många haft en så enkel lösning att tacka för ett rörligare liv.

Gratis leverans

Alltid snabb och gratis frakt över 500 SEK. Vi skickar med Postnord.

Tryggt öppet köp

Marknadens säkraste val - 100% Nöjd eller pengarna tillbaka inom 45 dagar. 2 års garanti på produktionsfel.

Vi förstår om du har frågor.

Prata med en specialist så återkopplar vi så snabbt vi bara kan.

Klicka här.

Personlig kontakt